A Penna Bölcsész Könyvesbolt, a hazai bölcsészettudomány szakkönyveinek elkötelezett terjesztője. A könyvesboltban található kiváló minőségű, szakmailag elsőrangú kiadványok nagyobb hányada a fenntartó intézmény, a HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont egyes intézeteinek, illetve kutatóinak a munkái. A kötetek a történettudomány, a régészet, a művészettörténet, az irodalomtudomány, a néprajz, a zenetudomány, a klasszika-filológia és a filozófia diszciplínáit gazdagítják. Emellett a könyvesbolt missziójának tekinti a kisebb hazai és határon túli kiadók felkarolását, bölcsészettudományi kiadványaik forgalmazását, eljuttatását a szakmabeli és az érdeklődő olvasók minél szélesebb rétegéhez.  

A Penna Bölcsész Könyvesbolt kínálata elérhető az új weboldalon: www.pennakonyvesbolt.hu

penna2

Az online felületen megtalálható a könyvesbolt minden egykori és jelenleg is kapható kiadványa (több mint 2600 cím). A kötetek ismertetőjén (fülszöveg vagy bevezető bekezdés) kívül, ahol van, a tartalomjegyzék is elérhető, ezzel is segítve a tájékozódást.

Az email-ben történő rendelés menete itt olvasható. 

A könyvesbolt Budapest szívében (1053 Bp., Magyar utca 40., a Kálvin tér és az Astoria között) továbbra is minden hétköznap várja az érdeklődőket, 13 és 17 óra között.

A legújabb kiadványokról és időszakos akciókról a Penna Bölcsész Könyvesbolt Facebook-oldalán is tájékozódhatnak.